Gebruik ik best Solibri of BIMcollab Nexus om BCF- en CSV bestanden te importeren?

Gebruik ik best Solibri of BIMcollab Nexus om BCF- en CSV bestanden te importeren?

Als je issues wilt importeren uit een BCF- of CSV-bestand dan is het altijd aan te raden om eerst de issues in BIMcollab te importeren en vervolgens de nieuwe issues via de BCF-connector in Solibri te importeren.

Deze workflow zorgt ervoor dat alle namen, verantwoordelijkheden en tijdstempels in het BCF of CSV intact blijven. Alle nieuwe issues die vanuit Solibri in BIMcollab Nexus worden geïmporteerd, krijgen de huidige gebruiker als auteur en de huidige datum als aanmaakdatum. De oorspronkelijke auteur en datum gaan verloren.