Favoriete issues voor een presentatie markeren

Als de filterfunctie in BIMcollab Nexus niet voldoende is om een specifieke selectie van issues te tonen, kan je issues markeren als 'favoriet' en later snel je lijst met gemarkeerde issues terugvinden.

Elke gebruiker heeft drie persoonlijke favorietenlijsten per project; Rood, Groen en Geel. Elk issue kan worden toegevoegd aan één of meer van deze lijsten.
Je kunt met deze lijsten werken vanuit elke BIMcollab applicatie:

BIMcollab Nexus

Om een issue aan een favorietenlijst toe te voegen, klik je op het hamburger menu van het issue en vervolgens op de favorietenlijst waar je het aan wilt toevoegen.

Om meerdere issues tegelijk aan een favorietenlijst toe te voegen, selecteer de issues op de pagina Issues en klik op de favorietenlijst waaraan je ze wilt toevoegen.

Om een favorietenlijst te bekijken, klik op de favorietenlijst die je wilt bekijken.

BIMcollab Zoom

Om een issue aan een favorietenlijst toe te voegen, rechtsklik met de muis op een issue in het Issues-paneel en selecteer de favorietenlijst waaraan je het issue wenst toe te voegen.

Om een favorietenlijst te bekijken, klik op de filterknop om de favorietenlijst te selecteren die je wilt bekijken.

BCF Manager

Om een issue aan een favorietenlijst toe te voegen, rechtsklik met de muis op een issue in het Issues-paneel en selecteer de favorietenlijst waaraan je het issue wenst toe te voegen.

Om een favorietenlijst te bekijken, klik op de filterknop om de favorietenlijst te selecteren die je wilt bekijken.

BCF Manager Archicad

Om een issue aan een favorietenlijst toe te voegen, selecteer het issue in de issuelijst en selecteer de favorietenlijst waar je het aan wilt toevoegen in de werkbalk.

Om een favorietenlijst te bekijken, klik op de pijltjes naast de filterknop om de favorietenlijst te selecteren die je wilt bekijken.

Favorieten en de filtertool kunnen niet gelijktijdig worden gebruikt.