Een project verwijderen

Alleen een administrator kan projecten verwijderen uit BIMcollab Nexus. Dit kan worden gedaan op de 'Projecten' pagina van het Administratie gedeelte van een private space. Klik op het menu van het project en selecteer 'Verwijderen'.

Wanneer projecten worden verwijderd, worden ze in een prullenbak geplaatst en zijn ze niet langer zichtbaar op dashboards.
Als je een project wilt herstellen, kun je dat doen door naar de prullenbak te gaan vanaf de pagina 'Projecten’ op de Administratiepagina en 'Herstellen' te selecteren in het menu van het project in de lijst.

Op dit moment staat BIMcollab Nexus niet toe dat een project permanent wordt verwijderd.