Een favorieten-set in de BCF Manager bekijken

Naast de filter functie kun je in de BCF Manager ook een lijst met favorieten weergeven.

Om een issue aan een favorietenlijst toe te voegen, klik met de rechtermuisknop op een issue in de Issues lijst en selecteer de favorietenlijst waaraan je het issue wenst toe te voegen.

Om een favorietenlijst te bekijken, klik op de ‘filter' knop   om de favorietenlijst te selecteren die je wilt bekijken.

Favorietenlijsten zijn persoonlijk voor de gebruiker.