Een BIMcollab abonnement stopzetten

Deze procedure geldt alleen voor BIMcollab Nexus abonnementen en BIMcollab Zoom floating licenties. Om een BIMcollab Zoom losse licentie te annuleren, stuur een e-mail naar onze administratie.

De beheerder van een space kan het abonnement opzeggen via het administratiedashboard van de space.
  1. Ga naar het Administratie dashboard door op het tandwiel icoon op de rechterbovenhoek te klikken

Als je het tandwiel icoon niet ziet, heb je geen administratieve rechten in de space.
  2. Ga naar het tabblad 'Abonnement' en klik op 'Abonnement beëindigen'.

3. Er verschijnt een enquête waarin je wordt gevraagd naar de reden voor het beëindigen van je abonnement. Dit zal ons helpen je een betere service te bieden. De annuleringsdatum wordt ingesteld aan het einde van je betalingstermijn.
Let op de einddatum van je abonnement.

Opzeggen moet ten minste één maand voor de verlengingsdatum gebeuren.
Wanneer je je abonnement hebt opgezegd, heb je na de opzegdatum geen toegang meer tot de gegevens in je space.
We raden je aan een back-up te maken van je projecten door ze te exporteren met een van de rapportagefuncties. Meer informatie over het maken van een backup van je project vind je in het artikel Een backup van je project maken.