Documentensets

In de sectie documentsets (1) staan alle documentsets. Sets kunnen worden gebruikt om documenten te bundelen. Bijvoorbeeld alle documenten voor een bepaalde vergunningsaanvraag. Per document kan gekozen worden of een bepaalde versie aan de set wordt toegevoegd, of altijd de laatste versie.

Door op de setnaam (2) te klikken wordt de betreffende documentset geopend en kunnen alle documenten bekeken worden. Met de knop toevoegen (3) kunnen nieuwe documentsets worden aangemaakt.

Documenten toevoegen aan een set

Met de knop Toevoegen aan documentenset (1) op de detailpagina van het betreffende document kan een specifieke versie van dit document worden toegevoegd aan een documentenset naar keuze.

Vervolgens verschijnt het scherm 'Toevoegen aan documentenset'. In het veld Toevoegen aan documentenset (1) kan een documentenset worden geselecteerd met behulp van een vervolgkeuzemenu. Er zijn twee opties voor het selecteren van een specifieke versie (2):
  1. Altijd de laatste versie in de set: met deze optie behoort de laatste versie van dit document altijd tot de documentenset. Wanneer er dus een nieuwe versie wordt geplaatst, vervangt deze de oude versie in de documentenset.
  2. Alleen de huidige versie in de set: met deze optie wordt specifiek de huidige versie van het document toegevoegd aan de documentenset. Deze versie blijft altijd gekoppeld aan deze set.

Meerdere documenten toevoegen aan een set

Er kunnen ook meerdere documenten tegelijk aan een documentenset worden toegevoegd. Na het maken van een selectie (1) kunnen deze documenten worden toegevoegd aan een documentenset naar keuze met de knop toevoegen aan documentenset (2).