De melding "Alle Zoom licenties zijn in gebruik..."

Bij het verbinden met een project op BIMcollab Nexus, controleert BIMcollab Zoom automatisch of er een licentie beschikbaar is voor de gebruiker.

Als het bericht 'Alle licenties zijn in gebruik' op het scherm verschijnt, betekent dit dat er geen licenties meer beschikbaar zijn in je licentiepool, en dat je moet wachten tot andere gebruikers in dezelfde licentiepool hun werk hebben voltooid en de licentie hebben vrijgegeven.

Als dit te vaak gebeurt, neem dan contact op met je BIMcollab Nexus beheerder om te controleren of er te veel gebruikers zijn toegevoegd aan de Zoom pagina en of er extra licenties nodig zijn voor jouw team.
Overweeg de aanschaf van losse licenties in plaats van een variabele licentie. Losse licenties worden toegewezen aan één specifieke gebruiker, dus gebruikers kunnen altijd een BIMcollab Zoom licentie ophalen.
Indien de gratis versie van BIMcollab Zoom voldoende is voor je werk en je de betaalde functies die een Zoom-licentie vereisen niet nodig hebt, kan je de beheerder van BIMcollab Nexus space ook vragen om je te verwijderen uit de Zoom-licentiepool. Dit zal helpen om de boodschap 'Alle licenties zijn in gebruik' te vermijden.