BIMcollab Zoom en ARM Mac

In juni 2020 kondigde Apple aan dat de CPU's in Macintosh-computers overgaan van Intel op door Apple ontworpen chips die gebruikmaken van de ARM-architectuur.

Is BIMcollab Zoom compatibel met Macs met ARM chipset?

Ja, BIMcollab Zoom 4.2 en latere versies zijn volledig compatibel met Apple Silicon chips met ARM processor.
ZOOM native ARM laadt IFC-bestanden ongeveer 30% sneller dan Zoom in Intel emulatie.

Hoe lang zal BIMcollab Zoom Intel Macs ondersteunen?

BIMcollab Zoom voor Intel Macs zal ondersteund worden zolang Apple Intel Macs ondersteunt. Apple ondersteunt zijn hardware gewoonlijk 4 tot 5 jaar.