BIMcollab Installer

De BIMcollab Installer is een toepassing die je helpt bij het beheren van al je installaties voor BIMcollab Zoom en de BCF Managers.
Het kan automatisch detecteren wanneer er nieuwe updates voor BIMcollab applicaties beschikbaar zijn, en stelt je in staat om alle of meerdere updates tegelijkertijd te installeren.
De BIMcollab Application Manager is momenteel alleen beschikbaar voor Windows.
Download de laatste versie van onze downloads pagina.

Wanneer je de BIMcollab Installer opent, zal deze je computer scannen op software waarvoor een BCF Manager beschikbaar is, en je laten zien of er updates of nieuwe installaties beschikbaar zijn.
  1. Up to date : De meest recente versie van de BCF Manager is geïnstalleerd
  2. Update beschikbaar: Een recentere versie is beschikbaar, of de BCF Manager is nog niet geïnstalleerd voor dit programma

Autocad wordt alleen gedetecteerd en heeft alleen toegang tot plugins zoals de BCF Manager, als deze is geïnstalleerd in de standaard installatiemap C:/Program Files/Autodesk/Autocad XXXX.
Andere toepassingen kunnen worden gedetecteerd, ongeacht hun locatie.

Standaard zullen alle beschikbare updates voor de software die op je computer is geïnstalleerd worden uitgevoerd wanneer je op 'Downloaden en Installeren' klikt. Om aan te passen welke updates moeten worden geïnstalleerd, klik op 'Versies bewerken' onderaan het venster.

Indien je één van de BCF Managers of BIMcollab Zoom stil wilt installeren op meerdere systemen, zonder gebruik te maken van de BIMcollab Installer, kunnen wij ook *.msi bestanden leveren.
Downloads - MSI-bestanden voor systeembeheerders
Om te weten hoe je een stille installatie uitvoert, raadpleeg de artikels Stille installatie BIMcollab Zoom en Stille installatie BCF Manager.