Bekijk de speciale Issues bij BIMcollab Zoom

Wanneer je verbonden bent met een project, kun je met BIMcollab issues filteren op basis van issue eigenschappen zoals type, mijlpaal en 'toegewezen aan' en door favorieten te gebruiken.

Filteren op

Gebruik de waarden uit de vervolgkeuzelijst of selectievakjes om een filter te maken om issues met specifieke waarden te bekijken.
Naast de issue eigenschappen kunt u optioneel issues filteren die zijn ingesteld met beperkte zichtbaarheid.
Om altijd issues te bekijken die wachten op uw goedkeuring, ongeacht de filterinstellingen, gebruikt u de optie 'include issues that I have to approve'.

Opgeslagen filters

Sla het filter op en geef het een naam om het toe te voegen aan uw opgeslagen filters.

Je kunt een filter toepassen vanuit de opgeslagen lijst.

Favorieten

Naast de filterfunctie kun je ook een lijst met favorieten weergeven in BIMcollab Zoom.
Om een issue toe te voegen als favoriet, klikt u met de rechtermuisknop op een issue en selecteert u de favorietenlijst waaraan u het issue wilt toevoegen.

Om een favorietenlijst te bekijken, klikt u op de knop 'filter' om de favorietenlijst te selecteren die u wilt bekijken.

De filteroptie is niet beschikbaar wanneer u offline met BCF-bestanden werkt.